TOP 3 KOMADA NAKITA KOJI SU UVEK U MODI

Kada govorimo o nakitu, trendovi se menjaju od sezone do sezone. Ipak, klasični komadi postoje i kutija za nakit svake prave dame je nezamisliva bez njih.
Sada ćemo vas upoznati sa top 3 komada nakita koje jednostavno morate posedovati, a koje ćete pronaći u zlatari Aleksić.

ALKE

Manje je više, a takav je slučaj i kada pričamo o legendarnim alkama, koje već decenijama odolevaju trendovima i prilagođavaju se različitim stilovima.
Bilo da volite velike ili male alke, one uvek uspešno upotpunjuju svaki outfit, a posebno su interesantne kada je kosa skupljena u punđu ili rep.
Vanvremenski komad nakita sa kojim možete da se osećate urbano i svečano u isto vreme.

KOKTEL PRSTEN SA VELIKIM KAMENOM U BOJI
Upečatljiv prsten koji daje posebnu notu vašem izgledu. Boju kamena prilagodite svom senzibilitetu I unesite dozu ekstravagancije u svoj život.
Hrabar i prelep, koktel prsten dolazi u najrazličitijim oblicima i veličinama, a često se nosi na kažiprstu desne ruke. Godinama unazad, ovaj prsten je na listi želja svih dama širom sveta.

ZLATAN LANČIĆ
Komad kome se uvek vraćate. Provereni klasik, koji odiše elegancijom, tradicijom i stabilnošću. Bilo da nosite samo jedan, u paru ili u ‘neskladu’ sa ostalim modnim dodacima, zlatni lančić uvek deluje lepo.
Ukoliko smatrate da ste osoba od stila, brzo zavirite u svoju kutiju sa nakitom. Da li posedujete ovaj, možda i najvažniji komad nakita?